2017. május 20., szombat

Az Univerzum gyermekei (I. rész)

"Akit az istenek szeretnek, örökre meghagyják gyereknek." - mondta Heltai Jenő, és talán kevesen vagyunk, akik ezzel a bölcsességgel vitatkozni kezdenénk.


Így nem véletlen az sem, hogy a két legjótékonyabb bolygó jegyének szülöttei - az Oroszlánok és a Nyilasok -  azok, akik felnőttként is képesek belevetni magukat a játék, a játékosság önfeledt örömébe, míg a többiek talán egy kicsit megfontoltabbak, gátlásosabbak ezen a téren. 

Pedig mindenkiben ott van elrejtve az, aki egykoron volt - a csemete, akiből pont ilyen felnőtté vált,- akinek pont ezen az úton kellett haladni ahhoz, hogy idáig eljusson.


De vajon milyen ez a gyermek? 



Kép forrása: belső gyermek tanfolyam

Felismernéd-e, ha szembe jönne veled az utcán? Meg mernéd-e szólítani? Kérdeznél-e tőle valamit, vagy adnál-e neki valamilyen tanácsot? Megsimogatnád-e az arcát, és elmondanád-e neki, hogy mennyire szereted? Lennél ehhez elég bátor?


Felnőtt kori problémáink nagy részét azok a sebek okozzák, amelyeket gyermekként kapunk. 



A két legkomolyabb sebünk a szégyen és a bűntudat, - de ezeken kívül is van még néhány, amiről volna mit megbeszélni egymással egy ilyen találkozás alkalmával.


A gyermekkor rácsai nem tűnnek el - csak megnőnek


Saját horoszkópodban ezt a gyermeket (mint a múltad egy részét) a IV-es asztrológiai területen találod,- és az ezt a témát kezelő bolygók a segítségedre lehetnek abban, hogy segédvonalat, irányt rajzoljanak a fent említett beszélgetésnek. 


A skála nagyon széles, nagyon bolygófüggő, és nagyon nem mindegy az sem, hogy milyen egyéb területek kapcsolódnak a témához,- mint ahogyan a megoldások, felfejtések is ezer félék lehetnek. Ám a megrekedt élethelyzetekben mindenképpen érdemes megkeresni azt a gyermeket, aki egykoron voltál, hiszen nagy valószínűséggel ott találod a probléma gyökerét.


Nagyszerű tehetségek készítettek is egy fantasztikus videót erről - ajánlom megnézésre.
Majd meséld el, Neked milyen gondolatok jutottak róla eszedbe. 





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése