2018. április 12., csütörtök

Útmutató a gyermekedhez - INGYENES kiadvány


Az írás apropóját egy kedves ismerősöm épp aktuális problémája adta, aki két gyermeket könnyedén, különösebb nehézségek nélkül felnevelt, útjára indított… – majd a harmadik csemeténél azt érezte, hogy ott minden másként működik  -  az addigi tapasztalataiból szinte semmit nem tudott kamatoztatni, - és ettől nemcsak megijedt, de jelenleg saját kudarcként éli meg a „bevált” módszer sikertelenségét. 

 


Pedig… az aszcendens (és bizonyos százalékban a Nap-jegy, meg a fényszög, stb.) nem csak a felnőtteket különbözteti meg egymástól, - az alapszemélyiség már születéstől fogva adottá válik, - ezáltal minden palánta másként reagálja le ugyanazt a hozzáállást.

Természetesen az egy gyermeket nevelőknek is nagyon hasznos, ha tisztában vannak a kicsi aszcendensével, ami nem csak abban lehet hatalmas segítség, hogy mivel lehet jól motiválni, hogyan érdemes terelgetni, – hanem eme ismeret tükrében már igen korán meg lehet tanítani neki (úgymond: „be lehet erősíteni”)  azokat a dolgokat, amikkel alapból – jelleménél fogva - kissé nehezebben boldogul majd.

Gyorstalpaló szülőknek – azaz: hogyan, mivel segíthetsz a gyermekednek?  





Néhány példát szeretnék mondani a fentiekre, - persze szigorúan a teljesség igénye nélkül, hiszen az összes szempontból konkrét megállapítást mindenkinek (a kicsiknek és a kamaszoknak is) csak a saját, jól beállított személyes képletéből lehet tenni. Ám már azzal is sokat segítünk, ha az IRÁNY megvan, - így talán sokkal kevesebbet hibázhatunk.

Cél, hogy mindenki kiegyensúlyozottabb, boldogabb legyen! 



Köszönöm, ha megosztod a lehetőséget másokkal is!



Farkas Andrea
asztrológus

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése